Η BRITA ΛΑΝΣΑΡΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΡΥΣΗΣ ON TAP

Η εταιρεία ΤΣΑΚΩΝΑΣ- ΜΟΝΟΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος που εισάγει στην Ελλάδα τα φίλτρα BRITA οικιακής χρήσης πάνω από 20 χρόνια.

Το συνέδριο είχε σκοπό το λανσάρισμα του νέου φίλτρου βρύσης ON TAP.

Το BRITA ON TAP είναι ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού που τοποθετείται απευθείας στην υπάρχουσα βρύση. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό χάρις στο ανταλλακτικό φίλτρο BRITA που περιέχει την νέα τεχνολογία Hollow Fiber (HF) και είναι βολικό στη χρήση λόγω της ταχύτητας φιλτραρίσματος και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ιδιαίτερα βολικές είναι οι τρεις ρυθμίσεις: φιλτραρισμένο νερό, μη φιλτραρισμένο νερό (ντους) και μη φιλτραρισμένο νερό. Η ψηφιακή οθόνη εμφανίζει τα λίτρα που απομένουν για να φιλτραριστούν με αντίστροφη μέτρηση. Το συνέδριο έλαβε χώρα στη Μάλτα στο ξενοδοχείο Hotel St Julian’s Radisson Blu Resort 21 έως 23 Μαΐου. Το παρακολούθησαν στελέχη από τη Γερμανία, Βαλτικές χώρες, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σλοβενία, Δανία, Ουκρανία, Νότια Αφρική, Ρουμανία, Κροατία, Τσεχία, Σλοβακία, Φινλανδία, Γεωργία, Ιρλανδία. Από την εταιρεία ΤΣΑΚΩΝΑΣ–ΜΟΝΟΣ Α.Ε. στο συνέδριο παραβρέθηκαν ο Διευθύνων σύμβουλος – Τσάκωνας Γιάννης, ο Εμπορικός διευθυντής – Τσάκωνας Γιώργος και η Marketing manager – Ζιαμπάρα Ελένη. Η προετοιμασία άρχισε ώστε το ανανεωμένο ON TAP να λανσαριστεί στη χώρα μας!

D.T. TOGNANA

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από 1 Ιουνίου 2019 εισάγουμε, αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα τα brands

Andrea Fontebasso 1760 και Tognana του Ιταλικού οίκου Tognana .

Τα παραπάνω εμπορικά σήματα διαθέτουν προϊόντα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και σχεδιασμού που αφορούν το επίσημο, κυριακάτικο αλλά και το καθημερινό τραπέζι. Επίσης διαθέτουν είδη σερβιρίσματος, κουζίνας, διακόσμησης καθώς και εποχιακά και χριστουγεννιάτικα είδη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και άμεσες παραγγελίες επικοινωνήστε με τον κύριο Φωτόπουλο Αντώνη υπεύθυνο για το τμήμα Home Fashion Accessories – HFA.

andra fontebasso logo