Τα νέα προϊόντα HFA & TOGNANA θα παρουσιαστούν στη MOSTRA ROTA Ιανουάριος 2020.

Η MOSTRA ROTA, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση σε είδη οικιακής χρήσεως, είδη σπιτιού, διακόσμησης και εποχιακών ειδών, θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από τις 24 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2020.

Η εταιρεία Δ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ – Κ. ΜΟΝΟΣ Α.Ε. θα παρουσιάσει τα προϊόντα  HFA – Home Fashion Accessories και τα Ιταλικά brands TOGNANA & ANDREA FONTEBASSO. Τα προϊόντα αφορούν χρηστικά είδη κουζίνας και λύσεις διακόσμησης για το σπίτι! Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιαστούν αφορούν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020.

Θα μας βρείτε στο κτήριο 3, διάδρομο Β, περίπτερο 8. (3Β8)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6627000.

Αναρτήθηκε στην κατηγορία HFA

Η έκθεση Souvenir Expo Greece Παρουσίες 2020 ολοκληρώθηκε και το brand Souvenirs Hellas παρουσίασε νέα γκάμα κοσμημάτων!

Το brand SOUVENIRS HELLAS της εταιρείας Δ.ΤΣΑΚΩΝΑΣ – Κ.ΜΟΝΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στην έκθεση Souvenir Expo Greece Παρουσίες με τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, από τις 8 έως και τις 12 Ιανουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Το περίπτερο μας βρισκόταν στο κτήριο 2 διάδρομο D περίπτερο 10. (2D10)

Στην έκθεση παρουσιάσαμε προϊόντα με τουριστικά είδη και faux bijoux με την επωνυμία SOUVENIRS HELLAS.

Παρουσιάσαμε τουριστικά είδη σε μεγάλη γκάμα από αγάλματα από πολυεστέρα, μαγνητάκια, κούπες, σφηνάκια, κηροπήγια, πιάτα τοίχου, διακοσμητικά (καβαλέτα, μπάλες, καραβάκια, σταχτοδοχεία κ.α.)

Επίσης εκθέσαμε δείγματα από την καινούρια μας συλλογή με faux bijoux, γυναικεία και αντρικά. Βραχιόλια με πέτρα (διάφορες πέτρες, tiger eye,  κ.α.), copper (χαλκός), σχοινί (macramé), διάφορα στοιχεία (μεταλλικά, φυσικό κοχύλι, πέτρες λάβας), αιματίτη. Βραχιόλια από δέρμα και μεταλλικά στοιχεία.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6627000.

Τα premium brands οικιακών ειδών TOGNANA και ANDREA FONTEBASSO 1760 διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία Δ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ – Κ. ΜΟΝΟΣ Α.Ε.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του προϊοντικού μας χαρτοφυλακίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από 1 Ιουνίου 2019 εισάγουμε, αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε αποκλειστικά για την Ελλάδα τα brands

Andrea Fontebasso 1760 και Tognana του Ιταλικού οίκου Tognana.

Τα παραπάνω εμπορικά σήματα διαθέτουν προϊόντα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και σχεδιασμού που αφορούν το επίσημο, κυριακάτικο αλλά και το καθημερινό τραπέζι. Επίσης διαθέτουν είδη σερβιρίσματος, κουζίνας, διακόσμησης καθώς και εποχιακά και χριστουγεννιάτικα είδη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και άμεσες παραγγελίες επικοινωνήστε με τον κύριο Φωτόπουλο Αντώνη υπεύθυνο για το τμήμα Home Fashion Accessories – HFA.

andra fontebasso logo
Αναρτήθηκε στην κατηγορία HFA

Η BRITA παρουσίασε το νέο φίλτρο βρύσης ON TAP

Η εταιρεία ΤΣΑΚΩΝΑΣ- ΜΟΝΟΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα φίλτρα BRITA οικιακής χρήσης πάνω από 20 χρόνια.

Κατά τη συμμετοχή μας στο ετήσιο συνέδριο της BRITA, παρουσιάστηκε το νέο φίλτρο βρύσης ON TAP.

brita on tap filter

Το νέο BRITA ON TAP είναι ένα σύστημα φιλτραρίσματος νερού που τοποθετείται απευθείας στη βρύση. Είναι εξαιρετικά αποδοτικό χάρη στο ανταλλακτικό φίλτρο BRITA που περιέχει την νέα τεχνολογία Hollow Fiber (HF) και είναι βολικό στη χρήση λόγω της ταχύτητας φιλτραρίσματος και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ιδιαίτερα βολικές είναι οι τρεις ρυθμίσεις: φιλτραρισμένο νερό, μη φιλτραρισμένο νερό (ντους) και μη φιλτραρισμένο νερό. Η ψηφιακή οθόνη εμφανίζει τα λίτρα που απομένουν για να φιλτραριστούν με αντίστροφη μέτρηση. Το συνέδριο έλαβε χώρα στη Μάλτα στο ξενοδοχείο Hotel St Julian’s Radisson Blu Resort από 21 έως 23 Μαΐου 2019. Το παρακολούθησαν στελέχη από τη Γερμανία, Βαλτικές χώρες, Ισραήλ, Βουλγαρία, Σλοβενία, Δανία, Ουκρανία, Νότια Αφρική, Ρουμανία, Κροατία, Τσεχία, Σλοβακία, Φινλανδία, Γεωργία, Ιρλανδία. Από την εταιρεία ΤΣΑΚΩΝΑΣ–ΜΟΝΟΣ Α.Ε. στο συνέδριο παραβρέθηκαν ο Διευθύνων σύμβουλος – Τσάκωνας Γιάννης, ο Εμπορικός διευθυντής – Τσάκωνας Γιώργος και η Marketing manager – Ζιαμπάρα Ελένη. Η προετοιμασία άρχισε ώστε το ανανεωμένο ON TAP να λανσαριστεί στη χώρα μας!

Αναρτήθηκε στην κατηγορία Brita