Τρόποι Αποστολής - Τσάκωνας - Μόνος

Τρόποι Αποστολής

Δ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ – Κ. ΜΟΝΟΣ Α.Ε.

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier) στο χώρο σας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tsakonasmonos.gr συνεργάζεται με εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier), προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, γρήγορα και οικονομικά σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών είναι 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.
Αν επιλέξετε αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier), είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή. Κατά την πληρωμή με αντικαταβολή, μπορείτε να πληρώσετε και με πιστωτικές κάρτες.

Η χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον από τις εταιρείες ταχυμεταφορών και το επιπλέον κόστος ανέρχεται σε 3,10€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Το κόστος αυτό προστίθεται στο κόστος μεταφοράς.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών, ΟΣΕ ή ΚΤΕΛ

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πιθανό να είναι οικονομικότερη η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο οδικών μεταφορών ή τρένο ή ακόμα και με υπεραστικό λεωφορείο. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας προκαταβολικά, σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Scroll to Top